NEWS

CONSTRUCTORA D’ARO CELEBRA EL SEU 50È ANIVERSARI

26.6.2021

El 26 de juny de 1971 l’ideòleg i emprenedor Josep Tragant Ruano, juntament amb un grup d’amics, iniciaren un nou camí amb la fundació de Constructora d’Aro. Josep Tragant, Enginyer Tècnic Mecànic de formació, adquiria experiència en el sector de la construcció i enfocà l’empresa amb una metodologia de treball pròpia a partir de la millora contínua. La primera adjudicació fou un edifici de 28 apartaments a la localitat de Platja d’Aro, i d’aquí esdevingué el nom de Constructora d’Aro.

En els primers anys, l’empresa implantà la seva seu a les oficines del carrer Ginjoler de Manresa i avançà en nous segments constructius ampliant la seva àrea geogràfica a tot el territori català iniciant, anys més tard, l’activitat en el sector públic estatal i autonòmic català.

La primera dècada de l’any 2000 en Jordi Tragant efectuà el relleu generacional de l’empresa i en Josep Tragant s’implicà en la innovació del sector de la construcció amb la creació de Compact Habit; un innovador sistema constructiu basat en la fabricació, transport i muntatge d’edificis construïts en un centre de producció ubicat a la localitat de Cardona. Un dels projectes recents més destacats és l’ampliació de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida que, mitjançant la utilització de mòduls industrialitzats, l’edifici es va dissenyar i construir en tan sols 20 setmanes per a fer front a la crisi sanitària de la Covid-19.

Aquest 2021 l’empresa ha renovat el seu logotip corporatiu incorporant el lema “construïm confiança”, valors que neixen del compromís i la responsabilitat de l’equip humà que integra la corporació vers als col·laboradors i clients de Constructora d’Aro.